A tož jsme v polovině...... ABL přebor Zlín jaro 2009 2.kolo

07.04.2009 12:28

A tož jsme v polovině......
Ano je to tak,dlouho jsme se těšili až to vypukne,a než se něktěří rozkoukali tak je půlečka Přeboru za námi.Teda za námi je i většina týmů.....:-) Ale pojďme od začátku.31.3. pokračoval zlínský Přebor 2.kolem.Hned v 1. hře rupnul prozatímní lídr "Berušky",a s kým jiným než s legendou "300 a víc".
Však také Orsík poté co si vedle mně sedl prohlásil že "konečně má tu čest sedět vedle historie bowlingu",ovšem otázkou je jak to myslel........:o)
Mimochodem Orsík a spol. se už zase po minulém slabším kolečku ukázali jako správní šampioni a drtili jednoho soupeře za druhým.Jejich průměr (594,4) za 2. hrací den mluví za vše.Oni jsou vůbec draci,ogaři šikovní,Dvořec zahrál nejvyšší výkon dne (263),sice tam měl jednu takovou malou trojkovou myšku,ale 263 se každopádně cení.
S dalších týmů bych vyzdvihnul všechny nováčky a hlavně Katku Rožkovou,naši nejmladší hráčku,která se určitě ve velké konkurenci rve jako lev.A pokárat bych chtěl naše JUNIORY z Happy Tree Friends za nevyrovnané výkony a psychickou nevyrovnanost.Edo,když dáš 9,neznamená to že je konec světa.Ale máte kuráž.Proti legendě si troufnete zahrát 567 a v dalším zápase tam šoupnete 403,hmmmmmm.Málem jsem vybuchl.
No nic dost bylo hloupých připomínek,trocha statistik.Vede ten náš cirkus BK Zlín,za ním je díky více odehraným zápasům 300 a víc,3. místo okupují Berušky.Jednotlivcům velí "šedý vlk" Pavel Vlček(191),v patách je mu sám velký Orsík a 3. je ten největší z největších,sám samojediný Pajíček "brejloun" Dvořáček.Děvčata má pod palcem Dana Mrlíková.
Kulím zdar,těším se na 28.4.,váš Jeliman Krkoška

Výsledky ZDE: ABL_Prebor_Zlin_jaro2009(3).xls (2,2 MB)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.