Jaro 2009 ABL přebor Zlín 1.kolo

04.03.2009 08:00

 2.3.2009 se na B6 uskutečnilo 1.kolo ABL přeboru Zlín jaro 2009.

  Účast všech družstev předznamenala velké bitvy o každý položený kolek. A skutečně, bojovalo se opravdu srdnatě. Perfektním výkonem se blýsklo mužstvo Berušek, pod vedením velezkušeného kapitána Jirky Janáse. Berušky prostě hrály jak o život a bez ztráty bodu vedou tabulku družstev (12 bodů s průměrem 546.83 na hru).

 Jiřin Janás však není jen skvělým tahounem Berušek, ale zároveň i špičkovým jednotlivcem a zcela zaslouženě se stal lídrem prvního hracího dne, kdy jako jediný dokázal pokořit průměrovou hranici nad 200 bodů (202,33) a nandal to i všem šampionům z družstva BK Zlín. Na místě druhém se drží Tomáš Eda Vykopal (pěkně Tome pěkně) a teď pozor !!!!!! Třetí místo jednotlivci - JIRKA MATOCHA KRÁTOŠKA alias Jeliman Krkoška, což je velké, ale příjemné překvapení. Všem velké gratulace. Co se žen týče, první flek obsadila Janča Bělohlávková s průměrem 166 bodů. Družstvům jak už jsem psal, vévodí "Berušky" , druzí jsou po velice mizerném výkonu "BK Zlín", kdy se dokonce dvakrát dostali pod průměr 500 bodů a třetí místo po prvním hracím dni, obsadila sestava "300 a víc". A jak na tom jsou nové teamy ? Zatím se tak trochu otrkávají, ale určitě se v příštích kolech pokusí kousat mnohem víc.  Příkladem je určitě "Čivava team", který s třetím nejvyšším průměrem získal jen 4 body a dá se očekávat, že to všem příště pořádně osladí.

 Závěrem díky Vlastikovi za obsluhu a pokud máte zájem vidět výsledky, tak si je stáhněte ZDE:  ABL_Prebor_Zlin_jaro2009.xls (2,3 MB)

P.D. Dvořec

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.