Mistr kinematografie.

18.05.2009 21:35

Mistr kinematografie.

 Je všeobecně známo, že vybavení Dvořcova vozu je nadstardantní a tudíž se na jeho palubě můžou spolucestující kochat nejen muzikou ale i nějakým tím filmem. Jsou taky místa, kde se posádka pravidelně staví na kafe, cigárko a tak. Taková malá šikovná pumpa, s takovým malým šikovným regálkem, plným titulů zaručených filmových skvostů.

„To je trhák, to si necháme až na zpáteční cestu, to budete slintat“, zadeklamoval mistr Orsík a právě zakoupené DVD hlídal jako oko v hlavě. Tomáš si tam brblal pod vousy i když žádné nemá, něco o tom, že tomu nevěří a když tak věří jen sám sobě a to ještě málo.

Na zpáteční cestě mistr slavnostně pustil inkriminované DVD. Úžasné, bombastické, bezchybné, škoda, že ten film trvá jen 68 minut! Poradím, zajeďte si na tu pumpu, nebo poproste mága cinema ať Vám ho vypálí.

Pumpičku jsme navštívili i na zpáteční cestě a pumpařka nám s radostí odvětila na dotaz, zdali by bylo možno tento drahokam ještě zakoupit, že už tady byl ráno jeden jouda a že už žádné kopie nemá. Snad prý příští týden..

To, že byl zakoupen na zpáteční zastávce ještě jeden vyhraněný titul, nechám laskavě bez komentáře

Tedy teď to nepodstatné,  opět Perfect Tour Blava, Zavrc o tři kuželky přišel o dohozku, Sylva brala euro jako jediná žena finále, Dvořec dostal koš, Orsík i Dvořec ve finále, bez peněz, já bez finále, Míru Kořistku neustále upozorňovali hráči ať tak nespěchá, že mu nestačí.

No a je to, zdraví Čivava.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.