Perfect Tour Bratislava

23.03.2009 20:52

Na krásném modrém Dunaji,

 

jistě vážení, tento nádherný valčík znají jak hudební nevzdělanci, tak nehudební vzdělanci až na jednu malinkatou výjimku a tou je náš  světoznámý, nebo aspoň Zlínaznalý zeměpisec a ředitel Pomoravských toků v jedné osobě Tomík „Eda“, který se s náma vydal na zkušenou do daleké ciziny. Na Dvořcův dotaz, když jsme do Mekky Slovenska dorazili, co že to protéká  Bratislavou, nekompromisně odvětil, že přece Rýn. Pak ještě následovala Dřevnice a protože si nebyl až tak jistý, tak zařadil i Jaroslavický potok. Jenže Dvořcův dotaz nezůstal bez odezvy, neboť se ptal v okamžiku, kdy měl odbočit. A neodbočil. Ani velezkušený navigátor Orsík nereagoval a tak jsme kufrovali. Děvín zprava, Děvín zleva, přes Rýn, teda pardon Dunaj asi čtyřikrát, kolem Auparku, kde bowl centrum je, jsme svištěli v blízkosti tak 50ti metrů taky asi čtyřikrát. Bomba! Mezitím se samozřejmě mírně pomlouvalo, vedla se velmi fundovaná diskuze na vysoké úrovni o bowlingu a v tom Sisina prohlásila: „máma teď dělá doma svíčkovou“. Zkušení borci na předních sedadlech setřeli slzy porozumnění a konečně odbočili správně.

 Nutno však dodat, že ze strany Sylvinky padlo i několik vskutku šokujících informací, z nichž asi ta nejmíň pobuřující bylo sdělení, že je ještě panna.

Ale už jsme na místě, kde se koná turnaj Perfekt Tour. Sympatická herna, trochu míň dobré pivko a aspoň z mého pohledu trochu malé číselka na monitorech. Jinak fakt dobré.

No a už to šlo ráz naráz, Tomík, kapku nervní tam zpočátku zkušeně šoupnul pár žlabů, Sisinka se nemohla dostat do tempa, točila, pak rovnou a nakonec opět točení. Ale dostala koš, /dárkový/. Eda se uklidnil a je vidět, že bude jednou dobrý. Mě se dařilo, dokonce jsem po dvou hrách vedl ale pak nějak spadl řemen nebo co. Ale neva, jen o dvě místa jsem nešel do finále. To si užili naši matadoři, Dvořec ze 4tého a Orsík z cca z 10tého fleku.. Finálový boj se nesl ve znamení vzdorně stojících kuželek a to Dvořcovi desítka a Orsíkovi sedmička. To bylo neuvěřitelné!!! Orsík bral ojra, je ve vatě, byl pátý, Dvořec nebral ojra, je ve vatě, byl čtrnáctý.

A bomba nakonec, všechny porazila baba, hehe.

Pokud by si někdo ze šťouralů myslel, že budu popisovat zpáteční cestu, je na těžkém omylu, ta je ze škatulky programů s hvězdičkou!!

Ale třeba ne, uvidíme, kdo je pro a kdo je proti?

Výsledky ZDE : Results_PT#4_2008_9.xls (97 kB) 

M.K. Čivava

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.