Zač je v Pardubicích perník.

02.03.2009 14:25

                                    Zač je v Pardubicích perník.

 

         Cesta v pohodě, vykládalo se, kritizovalo, pomlouvalo, no prostě vynikající nálada. Luka je krásná, udržovaná herna, ostatně ji většina z Vás zná. Já tam byl poprvé a taky poprvé na velkém turnaji. Dostal jsem příležitost, protože ne každý, kdo se přihlásil, taky ráčil přijet. No a šlo se na věc!!

           Orsík s Dvořcem byli hned vedle na dráze, já hrál s Bobem z Olomóca. Podobné dráhy, podobné podavače, podobné kuželky, takže jsem si připadal skoro jak na B6. Jen jedna jediná věc byla kurňa nepodobná a to byl systém mazání a druh oleje! Bohužel pro nás. Sedm minut rozhozu nic neřeší a než to začalo trochu chodit, bylo po hře. He he.

            Já se potím normálně, tentokrát se potili i oba zlínští borci a to řádně. Zůstávaly stát neuvěřitelné kreace, krapet obtížnější pro dohoz. Když tam jednu hru Dvořec nasypal úžasných 127, půl hodiny nepromluvil. No a potom, až popadli dech, začalo se dumat, co to jako že kruci bylo? Odpověď je jednoduchá vážení, mazačka nejnovější generace a špičkový olej!!

            Namazané bylo nakrátko 35 stop a bylo nutno kouli pokládat na pátou lištu, jak jsme se poté přesvědčili, když jsme koukali na finále. Jakýkoli jiný hod neměl šanci. Na těchto turnajích se tak běžně maže, tak to musíme nějak vymudrovat, no a protože na ty turnaje chceme jezdit, musí se někde potrénovat. Zřejmě to jistí Hokna, tam je technika stejná jako v Pardubkách. Orsík v diskuzi napsal před nedávnem, že jsme všichni učni. Svatá pravda.

 

            Tak Vám všem soupeřům přeju hodně štěstí na turnajích ABL

 

                                                                                     Zdraví Čivava

 

              

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.